traebriketter 2

En træbriket fra Södra vejer mindre end et kilo, men har et meget højt energiindhold. Det betyder, at den giver meget og mere jævn varme på trods af størrelsen. Det gør Södras træbriketter til et økonomisk klogt alternativ til træ.

Et styk ren natur på 10 x 15 cm.

Södras træbriketter er et rent naturprodukt af høj kvalitet uden lim og kemiske tilsætningsstoffer. De er fremstillet af rent savsmuld, træspåner og bark, og de bliver produceret på vores egne savværker. De lyse træbriketter bliver presset under ekstremt højt tryk på en RUF-presser, og det er med til at garantere en ekstra lang glødetid - og dermed maksimal varme og lavere forbrug. Træbriketter fra Södra er et yderst rent produkt og udvikler ikke mere røg og lugt end almindeligt brænde.

traebriketter

Skabt af træ fra bæredygtige skovbrug

Hos Södra har vi en enestående mulighed for at kontrollere hele kæden fra den første lille spire til det færdige produkt. Vi kan derfor garantere kvaliteten og oprindelsen af indholdet i træbriketterne og ikke mindst det omfattende miljøarbejde i produktionen.

 

Lavt indhold af fugt

Træbriketter fra Södra har et ganske lavt indhold af fugt på under 10 %. Træbriketterne har endvidere den fordel, at de efterlader en askerest på mindre end 1 %.

Høj brændværdi

Södras træbriketter har en høj brændværdi på cirka 4,8 kWh/kilo. Vi leverer både briketter til videresalg til private og til industrielt brug. Specifikationerne er ens for begge typer levering.

Fem gode grunde til at vælge træbriketter fra Södra

  • De er nemme at håndtere og smuldrer ikke
  • De vejer mindre end et kilo hver
  • De har et meget højt energiindhold og giver både meget og jævn varme
  • De er lette at antænde
  • De efterlader meget lidt aske

Specifikationer på Södra træbriketter
Energiindhold: Ca. 4,8 kWh/kilo
Askeindhold: 0,5 %
Tørindhold: 90 %
Pakning: 12 træbriketter, ca. 10 kg, 96 pakker pr. palle

Mål (LxBxH) træbriket: 15x6,5x10 cm
Pakning: 39x15x20 cm
Palle: 120x80x150 cm
Vægt/palle: Ca. 1.050 kg

 

Södra Wood A/S
Frydenborgvej 27 N
DK 3400 Hillerød

T: +45 4848 8200
M: bio.dk@sodra.com