Södra leverer i Sverige 1,7 mio tons flis til varmeværkerne, og i Danmark leveres for nuværende omkring 100.000 tons årligt

Vi er ejet af 51.000 svenske skovejere

Södra Wood er en medlemsejet kooperativ virksomhed, der er en del af den 80 år gamle svenske Södra-koncern, som er en stor og kapitalstærk trægigant med over 20 milliarder SEK i omsætning. Restprodukter fra savværker og udtynding i forbindelse med skovdrift omdanner vi til flis, der sælges i store mængder som bioenergi.

om os 2Södras svenske skovarealer er både PEFC og tildels FSC certificeret, hvor Södra Danmark både er FSC, PEFC og SBP certificeret samt tredjepartsgodkendt. Derfor kan I sætte et grønt flueben både ved bæredygtighed og CO2-regnskab, når I omdanner flis fra Södra til varme for byens borgere.

Södra leverer i Sverige 1,7 mio tons flis til varmeværkerne, og i Danmark leveres for nuværende omkring 100.000 tons årligt.

Sådan samarbejder vi

Den personlige dialog følger automatisk med, når vi leverer bioenergi til jer. Det er vigtigt i forhold til jeres krav om levering - men også i forståelsen af vores fokus på natur, miljø og bæredygtighed.

Södra Wood A/S
Frydenborgvej 27 N
DK 3400 Hillerød

T: +45 4848 8200
M: bio.dk@sodra.com